https://aloha.prestigebg.com

За нас

В alohamare.com ще откриете най-актуалните модели бански костюми на ALOHA MARE®, както и цялата гама на бельото от серията Prestige и брандът Young Buck®.

Историята ни започва през вече далечната 1996 г. Първоначалната ни амбиция беше да се занимаваме главно с търговия на дамско, мъжко и детско бельо както и бански костюми. Бързо стигнахме до извода, че за да задоволим клиентите си, трябва да вземем нещата в свои ръце и сами да произвеждаме това, което продаваме. 

Трудностите бяха много, но с времето стремежът ни да произвеждаме качествено и съобразно най-новите тенденции, ни помогна да се утвърдим като един от водещите български производители. Да, не си го представяхме така в началото, но приспособимостта ни е нещото, което ни е помогнало толкова дълго време да оцелеем и да продължаваме да се движим смело напред. 

Всички продукти от нашето портфолио са произведени в България с око към детайла и качествени материали. Практиката при нас е да се използват материали с екологична ензимна обработка и сертификат ÖKO-TEX STANDARD 100® за съвместимост с човешката кожа.

Важно е да отбележим, че под бранда на производител Престиж-Аква успешно сме се позиционирали и на чужди пазари (Сърбия, Румъния, Чехия, Беларус, Босна и Херцеговина, Словакия и Словения). Сега, развивайки нашата собствена марка при банските Алоха Маре имаме амбицията да се врнем към търговията. Вече с много по-ясни цели, натрупан опит и производствена база, което ни дава възможността да задоволяваме все повече нуждите на негово величество – нашия клиент!