Производител на бански и бельо Prestige Aqua.

Фирма „Престиж-Аква” ООД е създадена през 1996 г. в гр. София с цел търговия с дамско, мъжко и детско бельо и бански костюми. В стремежа си да отговори на нарасналото търсене и изискванията на своите клиенти, тя еволюира от търговска фирма в производствено предприятие с две фабрики и отбелязва трайни възходящи тенденции на растеж и развитие.

   Основната цел на фирма „Престиж-Аква” ООД е максималното удовлетворяване на желанията и очакванията на своите клиенти и предлагане на продукти с най-високо качество. Фирмата работи с висококачествени материали, подбрани от водещи европейски производители и е внедрила в производствения си процес модерна система за управление на качеството. Изискан дизайн и безкомпромисно качество на атрактивна цена – това е основата на фирмената политика.

 Разширявайки търговско-производствената си дейност, „Престиж-Аква” ООД създава търговски клон в Сърбия и осъществява дистрибуция на своите продукти в Словения, Чехия, Словакия, Румъния, Беларус. На този етап 80 % от произведената продукция се изнася за тези страни.

   Фирмата е лидер в производството на бански костюми с марката Aloha Mare, а при бельото работи с търговската марка Young Buck. Продуктите от тези колекции се характеризират с високо качество и изискан дизайн и са съобразени с най-новите тенденции в световната мода.

Showing 1–12 of 231 results

Бикини класик – Светло лилаво

7.99 лв.

Бикини с дантела – Черно

5.99 лв.

Боди класик поло с дълги ръкави – Петрол

21.99 лв.

Боди класик с тънка презрамка – Тюркоазено

13.99 лв.

Боди прашка полуполо и дълги ръкав – Тюркоазено

21.99 лв.

Боди прашка с деколте и дълги ръкави – Малага

21.99 лв.

Боди прашка с деколте и дълги ръкави – Тюркоазено

21.99 лв.

Боди прашка с тънка презрамка – Тюркоазено

13.99 лв.

Дамски боксер плитък – Тюркоазено

7.99 лв.

Дамски боксер с външен ластик – Черно

7.99 лв.

Дамски боксер с дантела – Тюркоазено

Дамски боксер с дантела – Черно

8.99 лв.